Isnin, 7 Mac 2016

Jawapan-Jawapan Yang Tak Patut Korang Jawab Semasa Temuduga

Hi assalamualaikum w.b.t

Kemain ko bibie letak tajuk panjang-panjang. 

Oleh kerana sekarang ini aku dikira macam jobseekers atau org bugis cakap bambong, aku kena perihatin bab-bab interview ni.

Terima kasih banyak-banyak sama facebook sebab dengan adanya media sosial ini, aku boleh ambil dan simpan untuk kegunaan masa akan datang. Cehwah. Dan dengan adanya blog ini jugak,aku boleh simpan dan dirujuk kembali pada masa akan datang.

Dibawah ini merupakan antara jawapan-jawapan yang sememangnya tak patut korang jawab semasa interview.Terima kasih kepada siapa yang membuat . Aku bagitahu awal ya,ini bukan aku punya k. Jangan pula nak saman lepas ni.





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks