Khamis, 13 Jun 2013

Manja

Assalamualaikum w.b.t

" Kawan-kawan , maafkn itew eh...itew lama dak hapdet bLog itew..bukan apa kawan-kawan .. itew sibuk nak final exam la, sebab itu itew x hapdet blog " 

- Nukilan gadis manja * dah geli tau tak

- Gambar hiasan  -

Selamat datang Syaaban .. 27 hari lagi sebelum menjelang bulan Ramadhan.. InsyaAllah..  Selamat berjuang dalam peperiksaan warga UUM dan sewaktu dengannya dan selamat mula bercuti kepada yang sudah habis berjuang dalam peperiksaan.. jangan lupa sentiasa berdoa supaya memperoleh keputusan yang membanggakan.

Aku sekarang ada GAP dua minggu sebelum kembali berjuang ke medan peperiksaan. Tinggal dua kertas lagi perlu di tempuh .. dan esok aku kena hantar dah final report untuk subjek System Analysis & Design sekali presentation. Memang budak multimedia,awal-awal sem banyak goyang kaki, sekali maw dekat final exam baru kelamkabut menyiapkan projek , report dan assignment yang ada.

cukup untuk intro . Bebalik kepada tajuk entry diatas .. MANJA .. yess, mungkin nama orang.. seperti nama kawan masa di KUIS dulu dan arwah abang atok ku. Dan itu bukanlah namaku.. Menurut kamus dewan , manja ialah kelakuan kebudak-budakan ..  jadi ??

 - kawan saya komen salah satu gambar dalam facebook -
*agak peliks disitu

seriously , memang aku terkejut baca ni .. kadang-kadang terfikir gak.. manja ka aku ni ??? manja macam mana sampai orang aku fikir aku ni manja ?? hurmmm...*fikir..


mungkin bila kita dah lama berkawan dengan seseorang akan tahu sikap kita, dan mungkin itu la sikap yang kita pamerkan sepanjang perkenalan kita sama orang tu. 

paling tak tahan komen yang no.4 tu .. hehe , memang selama ni tak sedar pun macam mana sikap kita sama kawan kita .. bukan riyak ka apa " ei , ei , iteww manja laa "  yaiii geliks + maw muntah ... 

yupp , mungkin saya seorang yang manja tapi dengan kawan rapat dan family sahaja   dengan orang lain saya ni garang macam singa..haha , cuba tanya anak-anak murid saya dulu.. teringat ada kawan saya tegur saya dulu :

kawan : aku kan ndak pernah tengok ko senyum ?
saya: =______='

maaf la. saya memang macam ni .. lagi-lagi sama lelaki .. bukan sombong ka hapa..tapi memang saya tidak pandai mahu memulakan perbualan.. THE END 

#EntryApaKauTulisNiBibie  NdakSiuk


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks