Ahad, 23 Disember 2012

Short Entry

Assalamualaikum w.b.t ...

fuhh..fuhh ... * kasih bersih blog yang sudah berhabuk-habuk bagai ni....

Barakallah lakuma wa barakallaik *nyanyi lagu maher zain jap ..

"Weii bibie , siapa kawen ni !! siapa kawen niii !! Apasal tak jemput akuu"
- Dalam hati 


Bibie says : bukan aku tamaw ajak .. aku pun sendiri owh tak pergi... sobs sob sobs T.T

22 Dec 2012

As you know , my lovely dovey sister is already married.. yahhhh ...Akhirnyaaaaaaa...*lap air mata sebab terharu...


cantik kan !! sweet kan !! 


Hahh ..  cari aku... !!

Dapat cari ka ?? memang x jumpa la sebab aku tak attend majlis kahwin ini... Mereka di Borneo , daku di Utara... T.T .. Gambar diatas adalah keluarga sebelah umi aku ... termasuk la sepupu 1x , anak2 buah dan cucu2x ..*owh tidakk , air mata ku tetiba meleleh lajuu.... tulah , hari tu masa ditanya maw balik ka tidak jual mahal..takmaw la..ini la..itu la... hah , sekarang amekawwww...

Walau apa-apa pun... Barakallah my Sis ... akhirnya ko sudah jadi milik orang... akhirnya aku akan tidur bersendirian di bilik ... akhirnya ko tukar status bujang-kahwin , akhirnya aku ada sudah abang ipar di rumah... akhirnya ..akhirnyaa..akhirnya kini pasti ku merasaiii *eii , tetiba lagu anita sarawak muncul...

Cukuplah sampai disini short entry pada kali ini , kerana aku tak tahan menahan air mata yang kian menderas laju ini....Sekian, Wassalam



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks