Isnin, 17 September 2012

Aku dalam dilema

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni update entry sambil mata kat tv , tangan kat keyboard dan fikiran xtaw dimana...

 D I L E M A , D I L E M A , D I L E M A 

Ya Allah , apa aku nak pilih ni ? terima atau tidak ? 

kalau aku tak terima, masih adakah peluang seperti ini pada masa akan datang ? kalau aku terima , adakah aku akan tidak  menyesal  jika aku terima peluang ini. , dapat kah aku bawa subjek ni yang hampir semua full English.. =.='

Ya Allah ,  mudah-mudahan ini la pilihan terbaik . mudah-mudahan dengan pilihan ku ini , baik untuk ku , keluargaku , agamaku.. mudah-mudahan dengan pilihan ku ini , aku tidak akan menyesal di kemudian hari .. Robbi yassir wala tu'assir ..Allahuma Amin.
]



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks