Rabu, 1 Ogos 2012

Alhamdulillah , selesai sudah !!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

" Tahniah ! Anda buat 1 pggln semalam & mengumpul 10 Koinz.
Jumlah sekarang : 1638 Koinz.Terus buat ggln untuk dapat lebih bnyk
Koinz& kekalkan infeksi Kolony "

Choyyy .. Penat jak lari dari bawah ke atas tengok siapa yang sms.. Rupanya dari Inche Kolony... huu ~

Back to Story ..

Setelah berhempas pulas selama 2 tahun setengah , bercinta dan berdating dengan buku , assignment, kejar sana sini untuk menghadiri kuliah + kelas tutor + dewan exam , prepare bahan bantu mengajar untuk presentation dan praktikum mengajar , bersengkang mata ..

Akhirnyaaa ..

Kad Jemputan untuk Ibubapa  : p

Usaha dua tahun setengah  kini sampai ke penghujung , syukur alhamdulillah , akhirnya aku dapat mengengam diploma dengan jayanya... 

Venue : Pusat  Konvensyen Kuis
Nice kan !!
credit to FB Syamimi Masduki

Perarakan masuk ke PKK
credit to  Ana



nie gara-gara menahan malu tahap dewadewi da ni..
feeling like an artist..
banyak beno kamera kat dpn..


ok..serius .. 
see ,  kdudukan dak pompuan like tangga..
dan disitu aku yg pling Vig .. hehe


 okay , this people always be " watak utama " in my blog
mudah-mudahan lepas ni boleh lagi kita bgambar chenggini lagi ya..

Bersambung's









3 ulasan:

  1. Silakan bagi sy gambar konvo ya..sekian. *private album di fb la cewek..

    BalasPadam
  2. erm.. dok pehe ni...ko blum save ka lg...

    BalasPadam
  3. oittt....tag bha gmbo kte bertige ni d fB..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks