Jumaat, 6 April 2012

Sekitar majlis kokum SAN & SAR peringkat sekolah

A.s.s.a.l.a.m.u.a.l.a.i.k.u.m  wbt

24 MAC
Majlis Kokum peringkat Sandakan telah diadakan di SAN Kilometer 2 . Sebanyak 6 sekolah telah mengambil bahagian antaranya SAN KM 2 , Elopura , Karamunting , Tanjung Papat , Samudera, Muraqobah.Antara pertandingan yang diadakan ialah Nasyid , Maharoh Qiraah , Bercerita , Tilawah Quran dan Hafazan.
(macam pembaca berita la pulakkkss )

Zassss !!

kenal tak siapa ni !!
dya ni senior aku.. memang sekali pandang langsung tak kenal..
selepas DJ ( ustazah di SAN KM 2 ) , dia cakap ustaz ni senior ku dulu
nama nya Along.. aku pun cakap sama dia nama penuhnya Abdul Rahim Asnan ka ?
kata si DJ , ya , abdul rahim..

( zaman sekolah si Along ni kurus jak , sekarang da comel )

Kumpulan nasyid dari SAN KM 2

erm , tak tahu dari sekolah mana .. lupa nak interview..

Peserta maharoh qiraah wa kitabah : SAN KM 2


Juri-juri yang ariff lagi lagi lagi bijaksana

Peserta bercerita : San KM 2

Kumpulan Nasyid SAN KM 2
hasil didikan Ustaz Muiz & Hisyam
(Wah.. My senior tue )

Suasana sepanjang majlis berlangsung

 Tempat ke - 2 : Nasyid San KM 2
( tak pa la , next time cuba lagi )

 Tempat ketiga : Bercerita

 Johan Tilawah Quran : SAN KM 2

 Ketua Juri ...



 Aip.. !
Ustaz Samsuddin la ..
( jangan marah !! peace yo ! )

 Erm...paham-paham sendiri la..

 maaf , gambar agak blurr sikit...

 kecil-kecil cili padi..
suara dia memang sedap..
( pantun cincau .. ) !

 Johan Nasyid..

Piala pusingan disandang oleh SAN Samudera
disampaikan oleh Guru Besar SAN KM 2
Ustaz Muizuddin



p/s : Maaf , posisi gambar agak berterabur sedikit.. nak cepat ini la jadinya

" Pak Ali pandu lori , Next Time jumpa lagi "

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks