Selasa, 11 Oktober 2011

M a i S e c a w a n

Assalamualaikum....
Anda haus ?
Maw minum air ber' ais ?
nikmati......TEH C SPECIAL...
as known as...
Teh Campur Susu Special

 
rupanya macam teh ais tapi di tambah GULA MERAH di bahagian bawah sekali...
jadi nampak Teh C Special ni ada 3 layer...

 Gambar diatas menunjukkan goncangan pertama teh C special...
apabila digaul2..rupanya seperti Teh ais...
tapi , rasa nya...x sama ngan Teh Ais...

dan ini..
Teh C Special yang suda abis diminum oleh SAYAAA.....
Sedap tidak terhingga...

okey , mgkin aQ jakun sebab 1st time tengok ni air dan merasainya..
 sekarang suda ada di restoran2 Sabah, tapi nda taw la ada ka tidak di serawak @ di semenanjung..
tapi try order la..
mana taw ada..bole la merasai kenikmatan Teh C Special ini....
terima kasih kepada kakak saya yang memperkenalkan Teh C special ini kepada saya...

Ahad, 2 Oktober 2011

C MongKey

24sept - Hari cuti yang sesuai untuk jalan-jalan...walaupun jalan2 di SEPILOK....Oleh kerana my sapok marii.. kena bawa dya jalan2 di sepilok...c Ainaa pun ada juga 
( kawan d Tun Sakaran ) .. nasib baek kenal jaga dya..nda la malu2 ...

..Photoshoot Di SEPILOK & Sekitarnya..

 Destinasi : SEPILOK ,  SANDAKAN

- Waktu Melawat -
hari tue datang jam 12..c mongkey pun tgh lunch..
adushhh

Sblum pa2.. bli tiket dulu..
price : 5 hengget

 With Ainaa...dan mr. Buaya

nice posing miss kazen
photoghrapher : C Beeeps ( hehe )

 with my beloved ummi..

 Sebenarnya kami nda dapat tgk Orang Utan , Sbb masa kami g , Orang Utan tgh lunch, dorang xmaw d ganggu..jadi kami g Rainforest la ...
ok la .. e2 jak la yg bole d kasi tgk...maw tgk lagi Klik Disini ...
tata titi tutu



Sabtu, 1 Oktober 2011

Khas buat AZIERA AYUNIE

Bibie n Unie..
suatu ketika dahulu..
cute emoticons Pictures, Images and Photos
salam readers....
hari ni tetiba pulak maw tujukan lagu utk kawan terbaek saya...AZIERA AYUNIE ... 
CIK Ziera..dgr lagu ni baek2 ya...






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks