Jumaat, 22 April 2011

My Sweet Classmate


.... بسم الله الرحمن الرحيم ...



huu ~ salam syg muah2x especially p.i 8 student  .. :)

sedar xsedar...hampir 2tahun stengah kita bersama-sama.. .ketawa sama2 , nangis sama2..geram sama2...huu~ semua la sama2... bnyk kenangan selama 2tahun stgh ni...huuu ~ mcm2 ragam ... thnx sbb selalu bagi ceria klas... x kering gusi bha...

Lucu nya jika di ingat balik . .  masa Semester dua..cdg nk buat bju kelas..dah set da colour Silver..tup2...sampai abis sem xda juga baju kelas 2 , pi 7 pun da amik da kaler yang kita nk :'( ..meby klas kita nk wat lain drpd yang lain..a.k.a colourfull...time Sem dua pun kita ada wat persembahan KOIR GURU MALAYSIA .. haha..best gilak..kalau tgk video balik ..mcm maw undur masa 2 balik..tapi apa kn daya..masa akan selalu berjalan menuju ke Future . .



SEMESTER 3 = uwaa..time nie smua akan merasai mcm mn MENGAJAR dalam kelas ikut kemahiran masing2...a.k.a MIKRO TEACHING LA..klu korang maw taw..ada bB amik video mikro dekat ust.Shahidan..huu~ mmg caree ~ ~ . bnyk gugup bha.. yg ckp2 blkg pun terakam sekali..yalah..kan guna handycam..mmg t'rekod la skali suara2 sumbang...kak dijah dengan TOYYIB nya...ngee...kenangan2.. nda sangka pula..yg pndiam2 2 la..plg best dya mngajar...siapa maw vdeo 2.. elo2 jak la...( o14 @ o12 ..tekan2 xdpt ) uwakakakakk  :) ..


Semester 4 : Sem paling best...sem ni la bljr taranum...gerko sukan ... dll...hahah..jgn d lupa time ni juga kita wat persembahan masa hari jumaat 2.. hahah lawak gilak.." Seiiring ke haluan ..capai apa di cita kan " best bha..mlm2 kita practice..simple tapi best...mgkin kita juga yang merasa best..xtaw pula audiens..kahkahkah ( ktawa jaat ) . . rasanya start sem nie kita selalu gambar sama2 kan..huu ~ sempoi...xpa2..gmbr 2 jgn d'delete..simpan ya..biar lappy kita berat..ngee ~  apa yg pnting . .congrates kak dijah , Atan n smua la...slalu bg harum nama klas..walaupun klas kita slalu d ' anak tiri kn ( dulu la... skrg x )


 Short Sem : hah..nie yg sedey ni...masing2 dapat suda skola utk praktikum... ( T_T ) maknya kena BERPISAH la ... ahduiii..moment ni la ak plg x suka sgt..ari ni baru jak abis exam..smua pun suda packing barang n pa lagi balik kampung r..tapi kesian pulak dengan BOY ' Z . .dorang ada B.I.G sabtu ni...nseb bek GIRLS sda melalui time awal2 sem...enjoy kem B.I.G tue...jgn stress2 ... yang penting belajar apungkan diri..haha...time kita hangout sama2 p main badminton 2 lagi la...best siot..nda pasal2 ponteng klas khat..        ( minta maaf ustaz , len kali kami x buat lagi ) . . tapi best la..main badminton..lenguh tangan oo lepas main..

 ( SodaP wokk )

tapi alhamdullilah..mgkin masa awal2 sem , bnyk dak lain ckp Girl's p.i 8 nampak mcm x sehati suda ... huru hara la...yang PENTING sekarang ni...ukhuwah kembali terjalin...sweet tgk kak ieqa , kak iLaa , kak nick kembali bertegur...alhamdullilah...

: : Sharing is Caring : :
Dedicated to p.i 8 Students..
Boyz p.i 8 : sorry sbb jarang tegur kamu..klu tegur pun , tegur pun  gitu2 jak...kalau pernah rasa sakit hati , terkasar bahasa , termarah , terjeling ... n smua ter ter ter...minta ampun sgt2...xda niat pun maw buat begitu..mgkin x rapat sangat e2 yg still segan2 lagi ( cehwah3x )

" Poton , Abu , Atan , Rza, Ezan , Wandi ,  Aiman , Fadil , Epul , Saff-one , Najib "

Girls p.i 8 : bB nak  minta maaf sangat2 kalau pernah bB bagi sakit hati , gurauan terlebih , jarang tegur , kurang ajar ckit , whatever la... mohon maaf ya...x terlintas d fikiran pun kalau " ter " buat semua 2...bB pun manusia juga..x lari dari buat kesilapan...( T _ T )

" Kak T-ra , Kak Ct , Kak D-jah , Kak Lisa , Kak iLaa , Kak Nik , Kak iEqa , Kak Miera , Kak Jana ,  Era , Dilaa, Shida , Dahlia , Rai , Azmira , Syera , BibiE  "

====== * Sayang P.i 8 studenT 's * ======




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks